IndustriŽle vloerafwerking

Bent u op zoek naar een industriŽle vloerafwerking voor uw magazijn of handelszaak? Dan heeft u alvast de juiste keuze gemaakt! FTB Remmers is gespecialiseerd in het leggen van industriŽle gietvloeren en coatingvloeren. Wij adviseren u dan ook graag bij het kiezen van de juiste bedrijfsvloer voor uw pand!

Mogelijke eisen voor vloerafwerkingen

 1. Rijden er in uw magazijn veel heftrucks rond of worden er zware materialen over de grond geschoven, dan moet de vloer slijtvast zijn.

 2. Werkt u met chemische of agressieve stoffen? Dan is chemische resistentie van de industriŽle vloerafwerking noodzakelijk.

 3. Industrievloeren die geconfronteerd worden met zware puntbelastingen, moeten dikkere, elastische lagen krijgen, om te vermijden dat de vloer na verloop van tijd gaat afbrokkelen.

 4. Welke belasting moet de vloer kunnen dragen? Bv. zware machines of enkel loopbelasting, .

 5. Is er een goede geluidsisolatie nodig?

 6. Zal de vloerafwerking worden blootgesteld aan UV-stralen?

 7. Werkt u met gevoelige electronica? Dan zijn geleidende of ESD vloeren aan te raden om elektrostatische oplading te vermijden.

 8. Werkt u met stoffen die een temperatuur hoger dan 60 ŗ 70 į C bereiken? Dan is een speciale vloerafwerking wenselijk.

 9. Antislipvloeren zijn nuttig om uitglijden te vermijden, bv. in voedings- en farmaceutische industrie, waar vloeistoffen, glibberige vetten en mineralen aan te pas komen.

 10. Is netheid voor u een topprioriteit? Dan zijn hygiŽnische vloeren belangrijk.

 11. U kunt kiezen uit alle RAL kleuren en zo een bepaalde uitstraling meegeven aan de industriŽle vloer.


FTB Remmers gaat samen met u na wat uw wensen zijn mbt de industriŽle vloerafwerking, zodat we een vloersysteem kunnen garanderen waar u 100 % tevreden van zal zijn.

- Webdesign en internet marketing door Flexties -