Dynamische en slijtvaste industriŽle gietvloeren - PUR vloercoatings

dynamische industriële gietvloeren

Flexibele PUR-vloercoatings voor dynamische belastingen

Overal waar sprake is van veel beweging, zit u op de juiste koers met flexibele PUR-vloercoatings van FTB-Remmers. Men spreekt ook wel eens van polyurethaan of PU coating. Deze industrievloeren zijn niet alleen extreem mechanisch te belasten, ze doorstaan bovendien elke vorm van dynamische belasting, bijvoorbeeld door het constant remmen en optrekken of door transportmiddelen met een kleine draaicirkel.

Door de hoge slijtvastheid laten transportmiddelen minimale rijsporen achter op de industriële gietvloeren. Stofvorming alsook opwerveling van stof worden zo sterk gereduceerd, zodat uw materialen en goederen schoon blijven.

Zelfs als het aankomt op arbeidsveiligheid zijn deze industriële PUR-vloercoatings de juiste keuze: door markeringen in kleur kunt u gevarenzones of de verschillende productieafdelingen en routes aanduiden. Ondanks dat op de gladde vloer stof geen kans krijgt om zich vast te hechten, is het toch veilig voor voetgangers.

Wilt u vrijblijvend meer informatie aanvragen? Klik hier om contact op te nemen!

Voorbeelden van toepassingen van dynamische en hoog slijtvaste industriŽle gietvloeren

Magazijnen

Logistieke centra

dynamische industriële gietvloeren in magazijnen
industriële gietvloeren in logistieke centra
Snel optrekken en remmen alsook de dynamische belasting, bijvoorbeeld door kort draaien en keren op een beperkte ruimte, het deert onze industriële PUR-vloercoating niet. Van de vloer wordt in logistieke centra een topprestatie gevraagd. Industriële gietvloeren van FTB-Remmers zijn hier speciaal voor gemaakt, zodat het hele proces gladjes verloopt.

Expeditiebedrijven

Verzamelen

industriële gietvloeren in expeditiebedrijven
industriële gietvloeren in verzamelplaatsen
Constant laden en lossen, sorteren en weer laden moet niet alleen gladjes verlopen, maar ook just-in-time. Met de extreem slijtvaste PUR-coatings komen de goederen bovendien schoon op de plaats van bestemming. De gladde en extreem slijtvaste polyurethaan-coatingssystemen en gietvloeren reduceren stofvorming.

- Webdesign en internet marketing door Flexties -