Geleidende antistatische ESD vloeren

ESD vloeren: de betrouwbare keuze om spanningen af te bouwen

geleidende industriële gietvloeren

ESD staat voor Electrostatic Discharge, of elektrostatische ontlading.

Onze antistatische en geleidende ESD vloeren voorkomen elektrostatische oplading. Dankzij de goede geleidingseigenschappen van de speciale geleidende lagen vervalt het zeer arbeidsintensieve aanbrengen van de koperen strips. Een verbinding met de aardlekleiding is voldoende. De industriële gietvloercoating weerstaat mechanische belastingen. Door de snelle en gemakkelijke verwerking spaart u niet alleen materiaal en tijd uit, maar ook zenuwen en kosten.

Wanneer systeemgevoelige bouwdelen en gevoelige elektronica beschermd moeten worden tegen elektrostatische oplading, dan komen onze antistatische industriële vloeren conform ESD norm in beeld. Ze bieden de perfecte uitgangspositie voor goede arbeidsomstandigheden bij gevoelige arbeidsprocessen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Contacteer ons!


Mogelijke toepassingen met geleidende antistatische vloeren

De Optimale Basis

Drukkerijen

industriële gietvloeren in de werkplaats
geleidende industriële gietvloeren in drukkerijen
Snel, eenvoudig, economisch: één koperstrip verbinden met de aardlekleiding is voldoende om de optimale basis voor een veilige werkplaats te creëren. Dat krijgt u van ons zwart op wit; onze chemicaliën resistente industriële gietvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en voorkomen elektrostatische oplading.

Automobielindustrie

ESD-zones

geleidende industriële gietvloeren in de automobielindustrie
geleidende industriële gietvloeren - ESD zones
Hier wordt vaak met gevoelige elektronica gewerkt, maar de kleinste elektrostatische oplading kan problemen geven. Met een ESD coating van FTB-Remmers is de bescherming van gevoelige delen verzekerd. Bij de productie van gevoelige elektronica kunnen ongewenste opladingen zwaarwegende gevolgen hebben. Op de industriële gietvloeren van FTB-Remmers kunt u vertrouwen.

- Webdesign en internet marketing door Flexties -