Hygiënische industriële vloeren

hygiënisch betrouwbare industriële gietvloeren

HygiŽnische vloeren in de puurste vorm

Als het op hygiŽne en veiligheid aankomt, dan mogen de industriŽle vloeren van FTB Remmers gerust gezien worden. Vrij van poriŽn, naadloos, geen voegen, waardoor geen enkele vorm van vervuiling een kans krijgt. De beste basis voor elke industriŽle toepassing, waar netheid een voorwaarde is om met succes het arbeidsproces te laten verlopen.

Deze hygiŽnische vloeren zijn door het perfecte oppervlak goed te reinigen en laten ook geen restanten achter. Naar wens of voorschrift zijn onze industriŽle bedrijfsvloeren ook antistatisch te leveren, zodat statische elektriciteit snel en veilig afgeleid wordt; voor een veilig gevoel op de werkvloer.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Klik hier om contact op te nemen!


Voorbeelden van toepassingen voor hygiënische industriële vloeren

Verpakkingsindustrie

Farmaceutische industrie

industriële gietvloeren in de verpakkingsindustrie
industriële gietvloeren in de farmaceutische industrie
Niet experimenteren wanneer het om hygiëne gaat. In plaats daarvan gebruik maken van producten die getest zijn en waarop u kunt vertrouwen. Onze chemicaliën resistente industriële vloercoatingsystemen zijn slijtvast en ideaal om stofvrij te kunnen werken.
Gietvloer coatingsystemen van FTB-Remmers zijn na verharding fysiologisch onschadelijk met een zeer breed toepassingsspectrum, ook voor de cosmetische industrie.

Productie van farmaceutische artikelen

Instrumentenmakerij

industriële gietvloeren bij de productie van farmaceutische artikelen
industriële gietvloeren in de instrumentenmakerij
Hygiënische gietvloeren zijn zeer uitgebreid getest op allerlei aspecten, en zijn dus een gezonde beslissing. Gevoelig voor de behoeftes van de industriële verwerking: onze coatingsystemen zijn de perfecte basis als het gaat over het gebruik van zeer gevoelige electronica. We spreken dan over naadloze gietvloeren zonder voegen. Indien gewenst of noodzakelijk kunnen de vloeren ook antistatisch of chemicaliënrestistent gemaakt worden, zodat het arbeidsproces storingsvrij verloopt.

- Webdesign en internet marketing door Flexties -