Wat zijn polyurethaan vloeren?

Polyurethaan vloeren hebben veel voordelen. In tegenstelling tot epoxy gietvloeren, zijn ze zacht en elastisch. Ze zijn krasbestendig, slagvast, scheuroverbruggend en vloeistofdicht. Grote belastingen van mechanische en chemische aard kunnen ze probleemloos dragen. Voorts zijn deze bedrijfsvloeren naadloos en gemakkelijk te poetsen. PUR staat ook bekend om zijn isolerende werking. Deze industriŽle gietvloeren zijn dan ook geluidsdempend. PU vloeren worden gegoten op een ondervloer en dit door middel van drie tot vier aparte lagen.

Toepassingen voor PU gietvloeren

PU vloeren zijn vooral populair in showrooms, winkels, kantoren, gangen, scholen, werkplaatsen, rusthuizen en ziekenhuizen, keukens en ook in particuliere woningen. Polyurethaan gietvloeren laten veel ruimte voor creativiteit en originaliteit. Alle RAL kleuren zijn immers mogelijk en de keuze naar motieven toe is quasi onbeperkt. Mits een extra afwerking, kan u ook opteren voor antislipvloeren binnen dit type.

Deze industrievloeren zijn ook perfect te combineren met vloerverwarming.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met FTB Remmers.

- Webdesign en internet marketing door Flexties -